Öne Çıkanlar son dakika haberi yalı mahallesi akçakoca postası kırmızı mikrofon Akçakoca Belediye Başkanı

Bu haber kez okundu.

CHP İLÇE BAŞKANI ABANOZ’DAN  BASIN AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz İlçe binasında düzenlediği toplantıda 2021 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri  faaliyetleri partililerle paylaştı.

Saat 14.00 te başlayan basının ve parti yönetimlerinde  hizmet vermiş eski üyelerinde katıldığı toplantıda konuşan Başkan Abanoz

son günlerde ilçede yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Dumlupınar şehitlerini anarak  başlayan İlçe Başkanı Abanoz;

İlk olarak  il teşkilatı ile birlikte yürüttükleri  “Yerel Esnafa Sahip Çık  Projesini anlattı.

Bu projenin Akçakoca’da    Bayram sonrasına uygulanacağını  belirten Abanoz; Hem Pandemiden ötürü oluşan  olumsuzlukların hemde zincir marketlerin  Esnafı tükenme noktasına getirdiğini belirtti.

Abanoz, Yıkılması gündemde olan Yaşlılar Konuk Evinde çalışanların durumları ve 17 Mayısta sona erecek işçi çıkarma yasağı sonrasında Ümran Boru Tesislerinde olması muhtemel işçi çıkarmaların ilçemizde büyük huzursuzluk yaratacağına dikkat çekti.,Sokak hayvanları ile ilgili besleme ve barınmaya yönelik çalışmalarda bulunduklarını,  Genel merkezin onayını da alarak CHP İlçe teşkilatın daha merkezi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek bir   yeni binaya taşıyacaklarını,

Edilli Köyü Plajı ve  Kalkın Köyünde yapımı devam eden Vilayetler Birliği binasında kıyı kenar çizgisinin dikkate alınmayarak betonlaştırıldığını  yanlış yapıldığını,

Parti teşkilatı olarak Akçakoca ve halkın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Abanoz katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.