2014 Yerel Seçimlerinde hüsrana uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Teşkilatı, gelecek seçimlerde kazanan taraf olmak için bomba gibi bir adayın peşinde.
KİM BU ADAY?
Edinilen bilgiye göre, CHP İlçe Başkanlığı, Akçakoca’nın Ayazlı Mahallesinde büyüyen, İstanbul ve farklı illerde hakimlik görevinde bulunan tecrübeli isim ile irtibat halinde bulunuyor.
Siyasette hiç boy göstermemiş bir isim ile seçim yarışına çıkmaya hazırlanan CHP’nin, mevcut Başkan Cüneyt Yemenici’yi koltuğundan edecek; popüler Başkan Adayı Okan Yanmaz’ın elindeki gücü de alacak gibi duruyor.
İstanbul’da önemli davalarda boy gösteren hakim, emekli olduktan sonra avukatlık bürosu açan ve Akçakoca sevgisi ile yaşayan; bu sevgiyi de Akçakoca Belediye Başkanlığı ile sürdürmek isteyen CHP’lilerin de “ARANAN KAN” ı olan DURSUN ALİ GÜMÜŞ.
Akçakoca’nın 2019 Yerel Seçimlerinde Akçakoca’yı çok hareketli bir seçim atmosferi bekliyor. Av. Gümüş’ün şimdilerde Akçakoca Siyaset Kulislerinde ismi geçmeye başladı. Henüz yüksek ses ile ismi duyulmazken fiskos dedikoduları yayılmaya başladı. CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Gümüş’ün bu haberimiz sonrasında açıklama yapması bekleniyor.
FİKRET BAŞKAN NE OLDU?
2009-2014 Yılları arasında CHP’li olarak Akçakoca Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Fikret Albayrak’ın kamuoyundan uzak, siyasete ise hiç bulaşmazken, CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı tarafından bir yerlerde unutulduğu konuşuluyor. Biz de kendisini aradığımız halde kendisinin teşkilattan “YAZILI İZİN” ile bizimle görüşebileceğini söyledi. Biz Akçakoca Postası olarak Albayrak’ın bize dönüş yapmasını heyecanla bekliyoruz.