Öne Çıkanlar MHP Düzce eray aktaş aday kırmızı mikrofon

Bu haber kez okundu.

AZADE AY, ZİYARETLERE BAŞLADI:

AZADE’AY IN DÜZCE ZİYARETLERİ 26.01.2023

CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay, Düzce Atatürkçü Düşünce Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Aday adayı Azade Ay’a, CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ve İl Başkan Yardımcısı Nart Altan’da eşlik etti.

CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gününün tamamına yakınını ziyaretlere ayıran Azade Ay, Düzce Atatürkçü Düşünce Derneği ve Düzce Mali Müşavirler Odasına ziyaretler gerçekleştirdi.

CUMHURİYETİN KURULUŞ FELSEFESİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ!

Azade Ay:’’ Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine sahip çıkmamız gerekiyor. Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.’’ İfadelerini kullandı.

Düzce Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yılmaz Atay ise kendilerini ziyaret eden ilk aday adayının Avukat Azade Ay olduğunu belirtti. Atay:’’ Azade Ay, çağdaş, Atatürkçü ve çok çalışkan bir kadın. Azade Ay’ın aday adayı olması bizi heyecanlandırıyor.’’ şeklinde konuştu.

DÜZCE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA ZİYARET

CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay, günün diğer bölümünde Düzce Mali Müşavirler Odası başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Düzce CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İl başkan yardımcısı Nart Altan ve partililer de vekil adayına eşlik etti. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette ülke sorunları konuşularak çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuldu. Azade Ay ve parti yönetimi, oda yönetiminin misafirperver karşılamasından sonra derece memnun ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.