Öne Çıkanlar CABOĞLU Ticari araç polis MHP KINIKTA HALKİN İRADESİ HAKİM OLACAK

Bu haber kez okundu.

CHP KAYBEDECEK ADAYI GÖSTERDİ PARTİ TEŞKİLATI SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

CHP’nin aday listeleri yavaş yavaş netlik kazanmaya başlarken, partinin Düzce teşkilatlarında 1’inci sıradan aday gösterilen ve Düzceliler’in tanımadığı Talih Özcan şoku yaşandı. Partinin Genel merkezinin Düzce’den ithal aday göstermesi ile birlikte CHP İl ve İlçe teşkilatları derin bir sessizliğe büründü. 
Cumhuriyet Halk Partisinin, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerine yönelik milletvekilliği adayları netlik kazanmaya başladı. CHP Genel Merkezi tarafından, partinin il ve ilçe teşkilatları ile Düzce halkının da desteğini alan Ömer Faruk Darıyerli yerine, 1’inci sıradan ithal bir aday göstermesi, teşkilatlarda deprem etkisi yarattı.
İthal Talih Özcan’ın 1’inci sıra milletvekili adayı gösterilmesi nedeniyle CHP Genel Merkezine tepkiler çığ gibi büyürken partinin il teşkilatı, kesin listelerin verilmesinin ardından YSK’ya yapılacak 3 günlük itiraz sürecinde listenin yeniden değişmesi ve Faruk Darıyerli’nin 1’inci sıra milletvekili adayı gösterilmesi için Genel Merkeze baskı kurmaya hazırlanıyor.
Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, CHP Düzce Teşkilatlarının bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaların görülmemesi ve aday belirlemede teşkilatların görüşünün alınmamasına rağmen, teşkilatlarda her hangi bir istifa gerçekleşmeyecek. 
Kesin listelerin YSK’ya verilmesinin ardından, 3 günlük itiraz süreci ile ilgili Faruk Darıyerli’nin birinci sıradan aday gösterilmesi için partinin İl Başkanı ve tüm teşkilat kademeleri, yarından itibaren Genel Merkezin yolunu tutarak, listenin yeniden değiştirilmesi için parti yöneticilerine baskı kuracak. 
Listenin değişmemesi ve Özcan’ın Düzce CHP birinci sıra milletvekili olması durumunda, partinin Genel Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir yara alacağı şimdiden kamuoyunda konuşulmaya başladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine topuz 6 ay önce

CHP neden yara alıyor yanlış algı kişiler önemli değil istediğimiz şey rejimin değişmesidir. Kayıkçı kavgasına girmeyelim herşeyi içimizde yaşamayı öğrenmeliyiz karşı tarafa malzeme vermeyelim.

Avatar
Mesut 6 ay önce

Bir iki kişinin bilgisiyle yapılan bu haberin hükmü. Yoktur.CHP tabanı kişilerin değil,parti programının,parti ideolojisinin,parti disiplininin arkasındadır.Aday kim olursa olsun arkasında duracaktır,durmasını bilir.

Avatar
İbrahim 6 ay önce

Sıkıntı yok terliğe oy veririz diyen zihniyete kimi aday gösterirsen göster yine oy verilecektir.