Bu haber kez okundu.

TATİL PLANLARIN’DA ROTA DAİMA AKÇAKOCA

Akçakoca’da havanın mevsim normallerine dönmesini fırsat bilen yerli turistler, sahillere akın etti. İlçenin 38 klometre sahil şeridini dolduran vatandaşlar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

İstanbul ve Ankara’dan Akçakoca sahillerine yerli turist akını. İlçenin işlek cadde ve sokaklarını ve  sahillerini dolduran vatandaşlar sıcak havanın keyfini sürdü. Aileleri ile birlikte sahilde top oynayıp sosyalleşen vatandaşlar objektiflere kare kare yansıdı. Akçakoca’da bugünkü hava sıcaklığının baharın habercisi olması önümüzdeki günlerde Batı Karadeniz’in incisi parlayan kent Akçakoca’da tatilcilerin artması  bekleniyor. Önemli turizm kenti olan Akçakocanın 38 klometrelik sahil kesiminin tatilci vatandaşlar ile dolması ilçe esnafının yüzünü güldürdü. Beldenin tarihi caddesi çınar caddesinde yaz aylarını aratmayan görüntülere sahne oldu.


 

SAHİİLDE ÇOCUKLAR DENİZ KUM VE GÜNEŞLE BULUŞTU

Akçakoca’nın 38 klometrelik sahil kesimini dolduran çocuklar sahilleri doldurdu. Havaların ısınması ile birlikte sahillerde top oynayan çocuklar, okulların kapanmamasına rağmen tatil havasına girdiler. Ramazan Bayramından sonra 3 gün boyunca yağan ve denizin çamurlanmasına neden olan yağmura rağmen, havanın ısınması ile birlikte Akçakoca çuhalı plajında çocuklar deniz ile buluştu. Termometrelerin 20 dereceyi gösterdiği ilçede aileler sahillere akın etti. ‘’Deninizin sakinliğinde huzur bulan vatandaşlar yurdun dört bir yanından  gelecek olan turistlerin tatil planları daima Akçakoca olmalı dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Durdu 5 ay önce

Akçakoca Hakkında Bilinmesi gereken bir olay yaşandı

Avatar
Umut 5 ay önce

Geçen sene 1 hafta kaldım ,mutlu oldum..
Merkez Camii çok güzel,aşk muhabbet dolu Akçakoca..