Öne Çıkanlar Düzce kırmızı mikrofon son dakika haberi MHP aday

Bu haber kez okundu.

YARIYIL TATİLİ YOĞUNLUĞU YAŞIYORUZ
 Batı Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Akçakoca'daki otellerde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Yarıyıl tatilini 35 kilometre uzunluğundaki kumsalı ve mavi bayraklı plajı bulunan ilçede geçirmek isteyen vatandaşlar, otellere akın etti.

Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Sinan Tezel, yaptığı açıklamada, yerli ve yabancı turistlerin yarıyıl tatili nedeniyle ilçeye akın ettiği söyledi.

"Akçakoca'da oteller yüzde 90 doluluk oranına ulaştı" diyen Tezel,

"Otellerimizdeki doluluk oranı işletmelerin olduğu kadar bizlerin de yüzünü güldürüyor çünkü Akçakoca, her alanda olduğu gibi turizm alanında kendini gösteriyor" diye konuştu.

Akçakoca'daki 5 yıldızlı otelin müdürü Kayı Kayık ise 10 Şubat'a kadar tam kapasite çalışacaklarını belirterek, "Yarıyıl tatili, otelimizde yoğunluğun artmasına neden oldu. İlgiden çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.