Öne Çıkanlar akçakoca gazeteciler cemiyeti zafer akbaş plaj Anadolu otoyolu yalı mahallesi

Bu haber kez okundu.

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTAN BONZAİ ÇIKTI

Düzce’de Gece Bekçileri, uyuşturucu madde satışı ve kullanımına adeta göz açtırmıyor. Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak üzerinde devriye görevi ifa eden Gece Bekçileri,  saat:03:00 sıralarında içinde 2 kişinin bulunduğu otomobili şüphe üzerine durdurdu.

Otomobil içerisinde ve araçta bulunan T.Ş ve M.K isimli iki şahsın üzerinde arama yapan Gece Bekçileri, 200 gram ağırlığında bozai maddesi ele geçirildi.

Şüpheliler, olay yerine çağrılan Narkotik ekiplerince gözaltına alınarak işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.   

KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.