Öne Çıkanlar akçakoca gazeteciler cemiyeti plaj Akçakoca kırmızı mikrofon zafer akbaş

Bu haber kez okundu.

33 BİN TON KANATLI ET ÜRETİMİ YAPILIYOR
 Akçakoca İlçe Tarım Müdürlüğü ve Akçakoca Ziraat Odasının ortaklaşa düzenledikleri seminer Akçakoca Öğretmen evinde yapıldı. Akçakoca'da kanatlı et üretiminin artırılması ve yetiştiricilerin karşılaştıkları sorunların görüşüldüğü seminerde elliye yakın kanatlı et yetiştiricisi katıldı. 
Seminerde ana konuşmacı olarak söz alan Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Daş, ülke genelinde kanatlı et üretimine ve ekonomik değerlere yönelik rakamlar vererek "Bu rakamlar henüz istenilen düzeyde değildir. Üretimi ve kaliteyi artırmak için çalışmalar devam etmektedir" dedi. 
Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran ise Akçakoca'da 33 bin ton kanatlı et üretimi yapıldığını ve Akçakoca'ya 13 milyon TL ekonomik girdi sağladığını söyledi. İki gün süren toplantı ve seminer kalitenin artırılması ve sorunların çözümü ile ilgili bilgilerin verilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.