Öne Çıkanlar son dakika haberi polis eray aktaş kırmızı mikrofon MHP

Bu haber kez okundu.

AKÇAKOCANIN YÜKSELEN DEĞERİ SEVİNÇ ATSO BAŞKANLIĞI İÇİN FİKİRLERİNİ PAYLAŞIYOR
 Kasım 2017’de yapılması beklenen ancak hükümetin önerisi ile TOBB tarafından ertelenen ATSO seçimlerinin 2 Nisan 2018’de yapılacağı açıklandı.

Takvimin açıklanması ile birlikte kolları sıvayan, yaptığı yatırımlar ve üretimleri ile Akçakoca’nın  yükselen değerlerinden olan tanınmış genç girişimci ve hayırsever işadamı Oğuzhan Sevinç, destek guruplarıyla birlikte yaptığı toplantı ile seçim startını verdi.

Edinilen bilgilere göre, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Oğuzhan Sevinç’e, Ticaret Odası başkanlığı yolunda verilen destekler beklenenin çok üzerinde olduğu yönünde.

Oğuzhan Sevinç’in, ATSO Başkanlığına seçilmesi halinde, arkadaşlarıyla hangi projeleri hayata geçireceğiyle ilgili olarak sunumlar yaptığı, bilgilendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner236