Albayrak yemekte yaptığı konuşmada öğretmen gününü kutlayarak ‘’ Bizim geleceğimiz çocuklar.Bu çocukların eğitim ve öğretim veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu akşam hoş vakit geçiririz. Gelecek yıl tekrar nasip ederse her yıl böyle bir gece yapmak istiyorum’’ ifadelerini kullandı.
YAŞANABİLİR BİR KENT
Albayrak gecede Akçakoca’yı yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını belirterek’’ Dünya artık yaşanabilir bir kert Sanatsal ve kültürel faaliyetlerinin gençlere yaşlılara ve engellilere yönelik bir dizayn edilmesi gereken bir kent olması gerekiyor. Araçların çok az olduğu bir kent.Bisiklet yollarının olduğu bir kent. Parkların ve yeşil alanlarının daha çok olduğu bir kent. İnsanların mutlu ve huzurlu yaşayabileceği bir kent olması gerekiyor. Biz bunları yapmak için çalışmalar yaptık. Eksiklerimiz var. Ama 45 yıl yetmiyor. Bir 5 yıl daha Belediye Başkanı olursam bu eksiklerimizi gidileceğim.’’ dedi.
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu da ‘’ Öğretmenler gününüzü kutluyorum. 24 Kasım öğretmenler gününün bizlere hediye eden M.Kemal Atarük’ü rahmetle anıyorum. Buradan rahmetli olan öğretmen arkadaşlarımızı da anmak istiyorum. Bizleri burada nazik bir şekilde karşılayan ve ikramda bulunan Belediye Başkanı Fikret Albayrak’a da teşekkür ediyorum. Başkanımız eğitilmden hiçbir zaman elini çekmemiştir ve bizleri her zaman destek olmuştur. Ondan dolayı kendisine d çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Eski Milli Eğitim Müdürü ve İl Genel Meclis üyesi Engin Özensel’de ‘’ Bana emekliler adına söz hakkı verdiler. Emeklilik bir yerde yaşlılık anlamına gelir. Yaşlılık da sağlık önemli oluyor. O anlamda hepinize sağlıklar diliyorum. 3 senedir bizleri buluşturuyor Belediye Başkanımız. Ona burada teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliği her zaman devam ettirir. Genç arkadaşlarımı da bir gün emekli olacaklarını temenni ediyorum. İnşallah bunu da nasip eder tüm öğretmenlerimize. M. Kemal Atatürk’e de şükran ve minnetlerimizi sunuyorum’’ dedi.
Gece öğretmenlere çeşitli ikramlar yapıldıktan sonra 3 hoca ya Fikret Albayrak plaket hediye etti.
Haber: Soner Şen