Öne Çıkanlar CABOĞLU Ticari araç polis MHP KINIKTA HALKİN İRADESİ HAKİM OLACAK

Bu haber kez okundu.

PAYLAŞILAMAYAN AZA
 Zorlu, yerel seçimlerde muhtar adaylarının kendisini listesine aldığını söyleyerek‘’ 3 muhtar adayı yerel seçimler öncesi beni listesine aldı. Dargınlık ve kalplerinin kırılmaması için itiraz edemedim’’ dedi.


2 muhtar adayı listesine yazdı 3. ise sözlü olarak listesinde yer verdiğini belirten Zorlu, şöyle devam etti.

 ‘’  Köy muhtarı ve 30 Martta seçimlerde aday olan Ahmet Uygun, diğer aday  Hüseyin Devrim listesine beni yazmış. Diğer muhtar adayı olan Necdet Uslu ise sözlü olarak bana aza adayımsın diye söyledi. Benim için her üç adaydan kim seçilirse onunla beraber çalışacağım. Sonuçta hepsi benim komşum. Her adayın projelerine destek vereceğim. Zaten hepsi köy için çalışacağına inanıyorum’’ şeklinde konuştu.
Haber: Soner Şen

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazım acar 10 yıl önce

köyün için en iyisini yapıyorsun ahmet kardeş