Bu haber kez okundu.

THY HOSTESLERİ AKÇAKOCA STANDINA HAYRAN KALDILAR

Türk Hava Yolları hosteslerin ziyaret ettikleri  Akçakoca standında beğenerek takip ettikleri ve gitmeyi çok arzu ettikleri  adeta büyülendiklerini belirttikleri Akçakoca’ya bu ziyaretten sonra mutlaka gideceklerini söylediler.

THY hostesleri  yanlarında Türk Hava Yolları'na ait çok sayıda tanıtım broşürü ve görsel ve yazılı materyallerle ikramlar getirdikleri  Akçakoca standında Belediye Başkanı basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Mine Alpan ile 1 saate yakın sohbet eden hostesler Akçakoca'ya gelmeyi çok arzuladıklarını burada standını görmüş olmaktan da son derece memnuniyet duyduklarını belirttiler .  Aynı zamanda Türk Hava Yolları'nın ilgili birimlerine ve mekanlarına Akçakoca tanıtım broşürleri götüreceklerini de ifade eden hostesler Akçakoca’nın  gökyüzündeki tanıtımı noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler ve en kısa sürede Akçakoca'ya tatil amaçlı bir ziyaret gerçekleştireceklerini  belirttiler.  Çok sevdikleri çok beğendikleri ve gitmek istedikleri  Akçakoca’ya  mutlaka bir ziyaret gerçekleştireceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.