Öne Çıkanlar Türbe eray aktaş kırmızı mikrofon son dakika haberi polis

Bu haber kez okundu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİLER

Muharrem Ayı nedeniyle, Akçakoca İlçesine bağlı Subaşı Köyü’nde aşure programı düzenlendi. Programa, AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, MHP İlçe Başkanı İsmail Pazvant, AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Ezer, Sinan Cumhur ve MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ergin Özensel katıldı.

Programda, Cumhur İttifakı ortakların samimi pozları dikkatlerden kaçmazken, gündemde ise Akçakoca siyaseti vardı. Program sonunda AK Partili ve MHP’li Cumhur ittifakı birleşenleri, Türkiye’nin bekası için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.