Öne Çıkanlar akçakoca gazeteciler cemiyeti zafer akbaş plaj Anadolu otoyolu yalı mahallesi

Bu haber kez okundu.

MHP BİSMİLLAHI KONURALP TE YAPTI
 Konuralp’e ilk giren parti Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, “Biz Bismillahımızı Konuralp’ten veriyoruz” dedi.
Yasa gereği Mahalle olarak ilk kez bir seçimin gerçekleştirileceği Konuralp’te seçim startı verildi. Partiler arasında seçim bürosunu açan ilk parti olan MHP’nin Düzce Belediye?Başkan Adayı Ömer Küçük, “Biz bugün Bismillahımızı veriyoruz. Mücadelemizin başlangıcı buradan. Biz Konuralp’ten seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz. Siz de bize büyük bir katkı sağladınız. Biz Konuralp’i Düzce’yi dürüst bir şekilde yürüteceğiz. Düzce dürüst bir yönetimi, dürüst evlatlarını özledi. Bize tepeden bakanlar Ankara ve İstanbul arasında Türkiye’nin en borçlu illerinden birini yarattılar.”
MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz da iktidar partisinin vatandaşla dalga geçtiğini söyledi. Danışmaz, halkın 30 Mart’ta alay etmenin ne olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğini kaydederek destek çağrısında bulundu.
Dualar eşliğinde açılan seçim bürosunun kurdelasını İl Başkanı Danışmaz ve Başkan adayı Ömer Küçük,?Meclis Üyesi adayları Cemal Gönenç beraber kesti.
Konuşmaların ardından MHP’nin ilk seçim bürosu dualar eşliğinde açıldı. Birinci seçim bürosunun kurdelesini Danışmaz, Küçük ve Önenç kesti. Açılışın ardından pilav ikramında bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.