Öne Çıkanlar akçakoca gazeteciler cemiyeti plaj Anadolu otoyolu Akçakoca kırmızı mikrofon

Bu haber kez okundu.

AKÇAKOCASPOR SAHASINDA GALİP GELMEK İSTİYOR
 Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta mücadele eden takımlarımızdan Akçakocaspor, 24 Kasım 2013 Pazar günü saat 13’30 da Akçakoca şehir stadında ligin zayıf ekibi olan ve ligde 13.sırada bulunan  İncehisar’u konuk edecek. Akçakocaspor, ligde çıktığı son 4 maçı kaybederek ağır yara almıştı. İncehisar müsabakasından da yenik ayrılması durumunda lider ile arasında ki puan farkının açılmasına neden olacak. Mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Akçakocaspor’da tek eksik kaleci Hilminin sakatlığı devam ediyor Mahirin cezası bitti, Olası bir yenilgi ile takımın başına yeni getirilen teknik direktör Yüksel Öz’ün ve yönetimin nasıl bir plan izleyeceği merak ediliyor.Bu ligde Akçakoca toplamda 4 maçtır kaybediyor, toplamda 5 maçtır kazanamıyor.Bu ligde İscehisarspor deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor, toplamda 8 maçtır kazanamıyor.

Hatay bölgesinden Hamit Basık,Mahmut Gülle,Yunus Kala  hakem üçlüsünün yöneteceği  maça takımlar şu kadroları ile mücadele edeceklerdir

Akçakocaspor:Furkan,Savaş Onur,Kadir,Murat,Asım, Mahir,Onur ,Çoşkun,Levent,Tuncay

İncehisarsporbrahim,İsmail.Samuel,Ahmet,Serkan Erdal,Tolga,Murat,Emrah,Ahmet

İBRAHİM TUZCU

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.