Öne Çıkanlar Ali Uzun MHP polis aday Düzce

Bu haber kez okundu.

BOYNUZ KULAĞI GEÇTİ
 Siyasetin ve fısıltının merkezi Çaycu Nurinin çay ocağındaki çalışan Mesut Dağdelen Eski Başkan Erol solağa manilerle destek veriyor.
Babasını Beledyedi işe alan Başkan Solağı kendi uslübuyla desteleyen dağdelen ustası Çaycı Nuri den el almış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARDEŞİME YAKIŞIR 9 yıl önce

yakişir kardeşime

Avatar
akçakocalı 9 yıl önce

senin babanı işe aldı erol solak seçildiğizaman benım babamı işten attı ne olacak şimdi rahmet hüseyin yanmaz işe aldı maaşını almadı aylar oldu erol geldi işten attı yığılcalı

Avatar
mesut Dağdelen 9 yıl önce

Benim babamida ise almis napayim smdi bn destekliyorum erol amcayi aday olsun sonuna kadar peşinden koşarim

Avatar
ülkücü 9 yıl önce

çaylar kaşik kakik adayımız nuri aşık adamsın nuri amca