Öne Çıkanlar Düzce kırmızı mikrofon son dakika haberi MHP aday

Bu haber kez okundu.

MART 2013 FOTO HABER YORUMA TAKILANLAR
 Foto Haber Yorum

KALİTE NEDİR KALİDE DEVAMLILIKTIR….

Boyacı Şafak; Boyacı Şafak Yaklaşık 30 Yıldır aynı yerde aynı işi yaparak boyacılıkta ki istikrarıyla Devamlılığını sürdürdüğü için Kendisine ”Kalite Devamlılıktır” köşesinin bu sayıda yer veriyoruz .Devam  Boyacı şafak Kim tutar seni….

Tehlikeli Ali; Tehlikeli Ali formatıyla bilinen Ali Üçüncü Çeyrek asra yakın cebinden bir kuruş harcamadan ”Bir sigara ver” yaklaşımıyla hayatını sürdürme başarısını gösterdi. Çeyrek asırlık devamlılıktan dolayı kendisine Kalite Devamlılıktır köşesinde değerlendirdik. Hayırlı uğurlu olsun.

Zafer Şahin; Ak Parti taban ve Yönetiminde ”Zafer Bile Belediye Başkanı olur ama Ak partiden Erol Solak aday olamaz” söylemlerine tepki verircesine Zaferde Ak partiden Belediye başkanlık adayını gazetemize demeçle açıkladı. Belediyeden mevsimlik işçi statüsünden üç aylık işi bırakmasında Chp li başkan Fikret Albayrağa nispet edercesine gösterdiği medeni cesaretten dolayı kutluyor Kalite devamlılıktır köşesindeki yerinin siyasette başarılar getirmesini diliyoruz.

Himmetsiz Dede Kime Himmet Ede

1-Nedim İşgören(Esnaf Odası Başkanı)Kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz derlermiş. Çaycı Nuri’nin çay ocağında her sabah iki yumurtayı rafadan piş ittirip, Kardeşler Lokantasından b.ir sıcak su alıp içine meyvalı top çay la sabah kahvaltısı yaptığı istihbaratını aldık. Esnafın derdiyle dertlenmeden kendi derdini dinleyip uyuyor musun eyyyyyyyyy oda başkanı.

Gürol Sarı; Akçakoca Nakliyeciler Kooperatifi ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı;Akçakoca da iyiki varsın sen olmasaydın bu iki kooperatifi nasıl başkan bulacaktık dercesine varlığı tartışılmayacak kadar başkan olma heveslisi. Kooperatif garajında kamyon yanarken sen Kooperatifin makam arabasıyla fink atmana devam et. Bu işler pazarda bir liralık marula pazarlık yapmayla her kahvaltıda kendine yer bulmaya benzemez diyoruz bu sayıdaki Himmetsiz Dede kime himmet edenlere tepeden inme geldiğinizi bilmenizi isteriz.

2-Yücel Orhan kadrolu Belediye Meclis Üyesi; Sayın Orhan Siyasi Yaşamını son vereceğini açıklamıştı. Siyaseti bıraktım ama Erol Solak aday olursa yeniden yanında olurum söylemiyle keskin dönüş yapan Orhan sabah kahvaltılarında kendi elleriyle Solağa Kavurmaları taşıyor. Tarlada izi olanın harmanda yüzü olurmuş. Tarlaları iyi ekte harmanlarda sözün olsun.

Aklın Fikrin Yetişemediği şekilde yön değiştirenler,

Yıldızlı Aklın Fikrin Yetişemediği şekilde yön değiştirenler.

1-Sadullah Ünsal Arzuhalci Gazeteci; Hakkındaki ceza davası ve tazminatların bir barış ve konsensüs halinde Fikret Albayrak tarafından hoşgörü ve iyi niyetle geri alınmasından sonra kendisine mali boyutu 15.000 lirayı kazanım olarak gördü. Albayrakl a yaşadığı sorun ve davaların maddi külfetinin” Fikret Albayraktan 15.000 lira aldı diye sütü bozuk bir yorumlara Muhatap olan Ünsal Siyasi gazetecilikten gerçek gazeteciliğe dönüş serüveninde farklı yakıştırmalarla anıldı. İt ürür kervan yürür misali Akçakoca adına hizmet edenlere hizmet etme devam ediyor. Bu değişim ve Dönüşümü editörümüz değerlendirip  Aklın Fikrin Yetişemediği şekilde yön değiştirenlerin yıldız birincisi oldu.

Okan Yanmazın Bittiği anın enstantanesidir.

1Fatih Güner;-Okan Yanmazın kalesinin içten fethedilircesine Yanmazın birinci derece akrabası ve seçimlerde en büyük destekçisi Fatih Güner Başkan Fikret Albayrak la evinde maç seyredecek kadar yakınlaştı. Günerin bu manevrasını “Siyaset ve Ticaret merhamet Kabul” etmez sözüyle aklımızın fikrimizin ermediği bir yaklaşım olarak değerlendirip bu sayının ilk yön değiştireni olarak yer verdik. Yolu izi açık olsun. Başka yapacak şey yok.

2-Refik Alev; Belediye başkanını eleştirdiği günlerde kendisine haksız eleştiride bulunanlara ”Oğlum Bak git” dercesine Albayrağ’a muhalif olan Alev Terminal inşaatının bu kadar kısa zamanda biteceğini göremedi. Hızla yükselen inşaatı gördükçe muhalif direnci kırılan Alev bir seyahat firması sponsorluğunda Akçakoca Spora forma yaptırdı. Başkan Albayraka özel verilen 20 Numaralı formayla resim çektirecek kadar yakınlaştı. Bu numara ne numara ama….

3-Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş. Millî görüş yolunda yıllardır siyaset yapan ve Milli Görüşü hiçbir zaman benimsemeyen Fetullah Gülen e Amerika da kavuştu. Gazetelere verdiği demeçte” Fetullah Gülen hoca efendinin Ülkeye Dönmesini bekliyoruz” diye demeç veren Çakır Pennsylvania ziyaretin den etkilendiği görülen Çakır bu sayıdaki Aklın Fikrin Yetişemediği şekilde yön değiştirenler de üçüncü sırayı aldı. Pennsylvania ziyaretinin Siyasi ikbaline hayırlar getirmesini diliyoruz.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.